Guide til Memoria-perler

 

Tre trin til din egen Memoria-perle

1.  Find de helt rigtige hår

Til perlen skal der cirka bruges 20 afklippede hår. Antallet afhænger selvfølgelig af hårets længde, men hellere for mange end for få - og de må gerne være halehår og have en god længde. Hvis hesten har farvespil i halen, kan man forsøge at få både mørke og lyse hår med.

 

Saml hårene foroven med en lille elastik og vask det to gange med almindelig hårshampoo. Lad det lufttørre.

 

2. De mange muligheder

Overvej hvordan smykket skal se ud. Ancilla kan lave perlen i tre størrelser - enten 15, 20 eller 24 mm - alt efter hvor stort et vedhæng, du ønsker dig. Størrelserne kan afvige en smule, da perlerne er lavet i hånden. Vedhænget kan hænges på sølvkæder af tre forskellige længder - enten 60, 80 eller 90 cm. Prisen er den samme (999,-) uanset størrelse og kædelængde.

Der er mulighed for tilkøb af enten rhodinering eller forgyldning (350,-). En rhodinering er en behandling med rhodium, hvilket gør smykket ekstra modstandsdygtigt over for misfarvninger og ridser. En anden mulighed er at forgylde søkvdelen med 14 karat guld.

 

2. Bestil perlen

Bestil Memoria-perlen her i webshoppen (med angivelse af eventuel rhodinering eller forgyldning) og send derefter hårene og information til Ancilla. Jeg skal have dit navn, telefonnummer og besked om ønsket størrelse på perlen og ønsket kædelængde.

 

Det skal sendes til:

Ancilla

Gørklintvej 8

6670 Holsted

 

Er du det mindste i tvivl, kan jeg kontaktes på tlf. 22 30 70 10.