Guide til Memoria-perler

 

Tre trin til din egen Memoria-perle

1.  Find det helt rigtige minde

Memoria-perler er dybt personlige og kan gemme på hår, fjer eller noget helt tredje.

Hvis du ønsker en Memoria-perle med hår, skal der en mindre tot til. Hvis det er hestehår er der typisk tale om cirka 20 afklippede hår. Antallet afhænger selvfølgelig af hårets længde, men hellere for mange end for få - og de må gerne være halehår og have en god længde. Hvis det er kortere hår, gå da efter en god tot på tykkelse med en finger. Hvis hårene har farvespil, kan man forsøge at få både mørke og lyse nuancer med.

 

Saml hårene foroven med en lille elastik og vask det to gange med almindelig hårshampoo. Lad det lufttørre.

 

2. De mange muligheder

Overvej hvordan smykket skal se ud. Ancilla kan lave perlen i tre størrelser - enten 15, 20 eller 24 mm - alt efter hvor stort et vedhæng, du ønsker dig. Størrelserne kan afvige en smule, da perlerne er lavet i hånden. Vedhænget bliver hængt på en lang sølvkæde på cirka 80 cm, men har du særlige ønsker til kædelængde, kan det sagtens klares. Prisen er den samme (999,-) uanset størrelse og kædelængde.

Selve den mundblæste perle kan laves i tre nuancer - krystal, hav og røg. Det krystalfarvede glas er klart, mens de andre sidstnævnte nuancer er ganske let tonede i henholdsvis blågrå og røgfarvet. 

Der er mulighed for tilkøb af enten rhodinering eller forgyldning (350,-). En rhodinering er en behandling med rhodium, hvilket gør smykket ekstra modstandsdygtigt over for misfarvninger og ridser. En anden mulighed er at forgylde søkvdelen med 14 karat guld.

 

2. Bestil perlen

Bestil Memoria-perlen her i webshoppen og send derefter hårene og information til Ancilla. Jeg skal have dit navn, telefonnummer og besked om ønsket størrelse på perlen og ønsket kædelængde.

 

Det skal sendes til:

Ancilla

Gørklintvej 8

6670 Holsted

 

Er du det mindste i tvivl, kan jeg kontaktes på tlf. 22 30 70 10.