Guide til Memoriaperler

1.  Find det helt rigtige minde

Memoriaperler er dybt personlige og kan gemme på hår, fjer eller noget helt tredje.

Hvis du ønsker en Memoriaperle med hår, skal der en mindre tot til. Hvis det er hestehår er der typisk tale om cirka 15-20 afklippede hår, men antallet afhænger selvfølgelig af hårets længde - og det må gerne være halehår taget helt inde ved haleroden og have en god længde. Hvis det er kortere hår, gå da efter en god tot på tykkelse med en finger. Hvis hårene har farvespil, kan man forsøge at få både mørke og lyse nuancer med.

Saml hårene foroven med en lille elastik og vask det to gange med almindelig hårshampoo. Lad det lufttørre.

 

2. De mange muligheder

Smykke, dekoration eller begge dele

Memoriaperler kan både bruges som smykker og som dekoration i hjemmet - og som begge dele! Smykker med Memoriaperler tæller halskæder og forskellige øresmykker. Ancilla fremstiller dog også den såkaldte Memoria Air - et smukt ophæng, som udstiller perlen. Her kan perlen tages af og uden videre trækkes på en halskæde.

Størrelse

Ancilla kan lave perlen i tre størrelser - enten 15, 20 eller 24 mm - alt efter hvor stort et vedhæng, du ønsker dig. Størrelserne kan afvige en smule, da perlerne er lavet i hånden. Skal perlen bruges i en halskæde, bliver den hængt på en lang sølvkæde eller forgyldt sølvkæde på cirka 80 centimeter - men har du særlige ønsker til kædelængde, kan det sagtens klares. Prisen er den samme uanset størrelse og kædelængde.

Farve

Selve den mundblæste perle kan laves i tre nuancer - krystal, hav og røg. Det krystalfarvede glas er helt klart, mens de andre sidstnævnte nuancer er ganske let tonede i henholdsvis blågrå og røgfarvet. 

Overfladen

Der er mulighed for tilkøb af enten rhodinering eller forgyldning (350,-) af sølvdelene ved perlens top. En rhodinering er en behandling med rhodium, hvilket gør sølvet ekstra modstandsdygtigt over for misfarvninger og ridser. En anden mulighed er at forgylde sølvet med 14 karat guld.

 

 

2. Bestil perlen

Bestil Memoria-perlen her i webshoppen og send derefter hårene, navn og telefonnummer til Ancilla. Det skal sendes til:

Ancilla
Gørklintvej 8
6670 Holsted

Er du det mindste i tvivl, skal du endelig bare kontakte mig. Det kan være på mail (info@ancilla.dk), på telefon (+45 22 30 70 10) eller på Facebook / Instagram.